Programare PLC si HMI

Specialistii nostri au o experienta extinsa in programarea automatelor programabile (in engleza PLC=Programmable Logic Controller, a interfetelor om-masina (in engleza HMI - Human-MachineInterface), a convertizoarelor de frecventa, servoactionarilor, regulatoarelor, retelelor de comunicatie etc. Putem realiza la cerere astfel de proiecte, sau putem sa va acordam asistenta tehnica gratuita, inclusiv on-line, pentru a aborda chiar dumneavoastra aceasta parte, avand cel putin 2 avantaje, un cost mai redus si o posibilitate de interventie mai rapida atunci cand apare aceasta necesitate.

Aveti mai jos un exemplu de programare a unui ecran touch screen HMI la o statie de epurare.

Mai mult, daca aveti o conexiune la internet si o varianta de HMI cu port Ethernet, puteti vizualiza si superviza aplicatia, prin internet, la distanta de pe un PC sau chiar de pe telefonul mobil, fara a fio nevoie de nici un software sau setari speciale. 

Aceasta facilitate se dovedeste foarte utila atunci cand, daca intervine o al;arma in proces si sunteti anuntat pe e-mail sau SMS, puteti sa va conectati de la distanta direct cu aplicatia si sa luati cat mai repede masurile ce se impun fara a fi nevoie sa va deplasati.

Abonare newsletter