Consultanta si echivalari

Atat departamentul nostru de vanzari, cat si cel tehnic, va ajuta sa gasiti produsele dorite sau cele care acopera cel mai bine nevoile aplicatiei dumneavoastra. Chiar daca sunteti in cautarea unui produs de automatizari fabricat de catre alti producatori, va rugam sa nu ezitati sa ne cereti sfatul pentru echivalare. Suntem bucurosi sa va oferim un produs alternativ, de inalta calitate si la un pret foarte competitiv. In plus, beneficiati de garantie de pana la 3 ani (pentru produse Omron Japonia) si de un termen de livrare redus (din stoc sau in 1-2 sapt.).

Scopul nostru este sa va oferim un produs competitiv din punct de vedere al pretului si cu conditii de plata si livrare mai avantajoase. Daca nu putem echivala 100% reperul dorit, beneficiind de parteneriate cu mai multi producatori si distribuitori, va putem oferi si produse original, de cele mai multe ori in conditii mai bune decat cele pe care le puteti obtine direct.

De asemenea, daca nu stiti de ce aveti nevoie pentru a realiza aplicatia dorita, va stam la dispozitie, gratuit, cu consultanta tehnica si de vanzari.

Nu ezitati sa apelati la noi pentru preturi si conditii de plata si de livrare, ne vom stradui sa va raspundem in cel mai scurt timp.

OMRON America va oferta un utilitar on-line de echivalare a produselor de automatizari de la diversi fabricanti

> utilitar on-line de echivalare

Abonare newsletter
Ultimele produse vizitate