Aplicatii si solutii
Bazandu-ne pe o indelungata experienta, oferim solutii complete in domeniul automatizarilor, fie ca este vorba de piese de schimb sau aplicatii la cheie
Sistem securizare acces lift

Tema aplicatiei

Sistemul are rolul de a securiza si controla accesul unui ascensor catre subsol si ultimul etaj.

Cerinte beneficiar

Clientul a solicitat un sistem de blocare si deblocare pentru un lift instalat intr-un restaurant. Liftul trebuie sa functioneze fara restrictii intre etajele P, 1 si 2, iar pentru subsol si etajul 3, sa existe posibilitatea deblocarii accesului liftului, utilizand 2 combinatii de taste din cabina liftului, sau deblocand accesul la aceste etaje dintr-o interfata tip HMI instalata la ultimul etaj, in biroul conducerii cladirii.

Solutia tehnica si echipamentul utilizat

Tabloul de automatizare comporta urmatoarele echipamente de automatizare:

  1. Automat programabil compact seria CP1L;
  2. Terminal programabil HMI seria NB, 3 inch, color;

Automatul programabil primeste ca intrari tastele de comanda din cabina liftului, iar iesirile sale sunt conectate la comenzile de actionare ale liftului. In plus, este prevazuta o iesire digitala pentru avertizare sonora in cazul in care combinatia de deblocare a liftului din cabina este introdusa gresit.

Deblocarea din cabina liftului va fi valabila doar pentru 1 calatorie la parter (sau la etajul 3), in timp ce pentru deblocarea externa (din biroul conducerii) sunt prezente cateva optiuni: deblocare pentru 5,15 sau 30 minute, 1 ora, 1 actionare sau 3 actionari.

De asemenea, conducerea cladirii are posibilitatea de a modifica combinatiile de taste din cabina necesare pentru a debloca etajul 3 sau subsolul.

Avantaje 

  • Sistemul se prezinta ca o solutie fiabila si precisa pentru realizarea aplicatiilor de orice natura din domeniul automatizarilor;
  • Ofera un control mai strict al accesului personalului la diferite zone sensibile ale cladirii, sporind astfel securitatea cladirii. 

Domenii de aplicare  

  • Cladiri rezidentiale;
  • Cladiri birouri;
  • Muzee / hoteluri; 

De ce OMRON?

OMRON permite flexibilitate in raport cu necesitatile variate ale clientilor, propunand in acelasi timp o serie vasta de echipamente fiabile si robuste.

Referintele de care se bucura OMRON la nivel mondial, impreuna cu durata de viata ridicata a echipamentelor propuse, permit beneficiarului realizarea de aplicatii de inalta precizie, cu efort minim si fiabilitate ridicata.


 

 

produse