Aplicatii si solutii
Bazandu-ne pe o indelungata experienta, oferim solutii complete in domeniul automatizarilor, fie ca este vorba de piese de schimb sau aplicatii la cheie
Instalatie pompare ape uzate din reteaua orasului

Tema aplicatiei

Pomparea apei uzate dintr-un rezervor in functie de nivel.

Cerinte beneficiar

Clientul a solicitat automatizarea si modernizarea instalatiei de pompare ape uzate, dintr-un rezervor. In instalatie exista trei pompe. Pompele se actioneaza in cascada cu ajutorul convertizorului, in functie de trei niveluri. Prima pompa functioneaza permanent. Pornirea primelor doua pompe se face cu U / f = ct., apoi pompele raman actionate permanent de la retea cu contactori, iar a treia pompa ramane conectata la convertizor, putandu-se regla turatia. Pompele trebuie sa se poata actiona in regim manual, configuratie strea – triunghi, sau automat cu convertizor de frecventa. 

Solutia tehnica si echipamentul utilizat

Pentru partea de actionare a pompelor s-a utilizat un convertizor de frecventa tip E7, special pentru actionare pompe apa.

Pentru partea de automatizare, control si vizualizare s-a utilizat un automat programabil CP1E si un terminal programabil.

Prin intermediul terminalului NQ5 se poate observa nivelul rezervorului, parametrii de interes ai convertizorului, diverse setari.

Avantaje 

Statii pompare, epurare, tratare ape uzate

Domenii de aplicare 

Statii pompare, epurare, tratare ape uzate.

De ce OMRON?

Avand in vedere ca a fost o licitatie publica, solutia oferita de catre MEGATECH bazata pe echipamente Omron, a fost singura care a satisfacut cerintele caietului de sarcini la cel mai mic pret. 

Alte avantaje:

Convertizoarele Omron au o fiabilitate ridicata, in acest sens asigurandu-se o garantie de 3 ani.

Datorita diversitatii gamei sale de produse, Omron poate asigura solutia integrala de automatizare.produse