Aplicatii si solutii
Bazandu-ne pe o indelungata experienta, oferim solutii complete in domeniul automatizarilor, fie ca este vorba de piese de schimb sau aplicatii la cheie
Sistem de monitorizare prin Internet

Tema aplicatiei

Realizarea unui sistem de monitorizare de la distanta, a unor marimi analogice, cu transmisia acestora prin Internet.

Cerinte beneficiar

S-a solicitat proiectarea si executia unui sistem de monitorizare a unor marimi analogice (presiuni si temperaturi) preluate intr-un anumit punct de lucru si transmise pentru monitorizare intr-un alt punct de lucru aflat la o distanta de cativa kilometri.

Solutia tehnica si echipamentul utilizat

Pentru realizarea sistemului s-au folosit ca si componente de baza un automat programabil OMRON din clasa CJ1M, cu module analogice de ultima generatie folosite pentru preluarea si prelucrarea acestor marimi, iar pentru afisare, un terminal programabil color, din clasa NS. Pentru transmisia prin Internet au fost necesare doua routere, conectate la fiecare capat al retelei si cate un IP Fix alocat, pentru fiecare dintre acestea, de catre furnizorul de servicii local.

Avantaje 

In industria producatoare si furnizoare de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat de matrite/accesorii pentru injectie materiale plastice.

Domenii de aplicare 

In industria producatoare si furnizoare de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat de matrite/accesorii pentru injectie materiale plastice.

De ce OMRON?

OMRON are o solutie unitara, completa si performanta pentru orice tip de automatizare sau actionare electrica. De asemenea, utilizarea unor componente de calitate permit realizarea unor aplicatii care sa satisfaca pe deplin cerintele beneficiarului la cel mai competitiv pret.produse